Селяни перекрили дороги на додачу до протесту шахтарів.

Мешканці сіл, через які їдуть автівки, що об’їжджають перекриту гірниками трасу Львів-Рава-Руська, також вдались до блокування автошляхів. Вони кажуть, що не хочуть, аби машини доруйнували і без того погані дороги, передає ЗіК.

 

Як повідомляв Z, шахтарі продовжують акцію протесту перекриттям дороги, тож водіям доводиться об’їжджати цю ділянку навколишніми селами. Місцеві жителі, у свою чергу, перекрили проїзд транспорту, щоб той ще більше не зруйнував і так погані автошляхи.

 

«Ми вимагаємо, щоб через наші села не пускали такий великий потік транспорту. Дорога там майже зруйнована, проте нам її ніхто не збирається ремонтувати. Натомість важкогабаритний транспорт після перекриття шахтарів постійно їздить через наші села», – сказав один з місцевих мешканців.

 

Наразі місцеві пропускають тільки машини з дітьми. Селяни наголошують, що підтримують протести шахтарів, але все ж проти, щоб транспорт їздив через їхні села.

 

Голова НПГУ Михайло Волинець повідомляв, що поліція порушила кримінальну справу через перекриття траси гірниками, але правоохоронці спростовують цю інформацію.

14.01.2016