Затримані на Закарпатті бійці «Правого сектору» причетні до викрадення автомобілів та людей.

Правоохоронці Закарпатської області з’ясували, що затримані там чоловіки, що представлялись бійцями «Правого сектору», причетні до злочинів і в Івано-Франківській області, повідомили в секторі комунікацій ГУ Національної поліції в Закарпатській області.

 

Як повідомляв Z, поліція затримала 5 учасників інциденту на Закарпатському Драгобраті, яким інкримінується хуліганство із застосуванням зброї (ст.296 ч.4 ККУ). Учора Ужгородський міськрайонний суд обрав усім 5-ом фігурантам справи міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб.

 

Фігурантам справи сьогодні висунуто обвинувачення у скоєнні інших злочинів, зокрема на території Івано-Франківської області.

 

Окрім збройного хуліганства, їм висунуто підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), ст.15 ч.2, ст.289 ч.3 (Замах на викрадення транспортного засобу), ст.122 (Заподіяння тілесних ушкоджень середньої тяжкості), ст.187 ч.2 (Розбійний напад), ст.146 ч.2 (Викрадення людини) Кримінального кодексу України.

14.01.2016