Синютка звернеться до Порошенка щодо російського бізнесу в Україні.

Львівські активісти припинили блокування складів цигаркового дистриб’ютора компанії «Мегаполіс» після наради за участі керівництва Львівської облдержадміністрації, ДФС у Львівській області та УСБУ Львівщини, написав на своїй сторінці в мережі Facebook Олег Радик.

 

За словами Олега Радика, сторони дійшли згоди, що всі присутні усвідомлюють небезпеку російського бізнесу на території України, а тим паче якщо цей бізнес  – монополія.

 

«Питання має вирішуватися щодо російського бізнесу (бізнесу окупанта) на вседержавному рівні і комплексно. Олег Синютка негайно зробить звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України щодо здійснення планових заходів та формування загальнодержавної стратегії демонополізації та детінізації українського ринку від російського бізнесу. Також, подібні звернення будуть скеровані до Антимонопольного комітету, Генеральної прокуратури та Антикорупційного Бюро», – написав він.

 

Олег Радик зазначив, що активісти вважають, що цією акцією прямої дії досягнули того, що привернули увагу до проблеми державних чиновників, СБУ і суспільства, тому наразі припиняють блокування і чекають на адекватні дії.

 

«У разі якщо ми знову не будемо почуті — залишаємо за собою право на інші , більш радикальні дії», – додав він.

 

Як повідомляв Z, учора акція з блокування складів "Мегаполісу" відбулась також у Тернополі.

13.01.2016