Облрада виділила 12 млн на допомогу малозабезпеченим та 8 млн – на своє утримання.

Львівська облрада внесла зміни до Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2014-2017 роки, передає ЗіК.

 

Згідно зі змінами, 12 млн грн передбачено на надання одноразової адресної допомоги малозабезпеченим громадянам області за їх зверненнями до голови обласної ради.

 

Загалом на фінансування програми депутати передбачили майже 19 млн грн з обласного бюджету. Кошти підуть на виплату допомог ветеранам УПА, вдовам політв’язнів та ветеранів УПА, здійснення видатків на поховання учасників національно-визвольних змагань, фінансову підтримку обласних громадських організацій інвалідів, ветеранів, політв’язнів.

 

Ще мільйон виділений для надання одноразової адресної допомоги малозабезпеченим громадянам області за їх зверненнями до голови ЛОДА.

 

З 12 млн грн на одноразову допомогу 700 тис. грн становить фонд допомог голови облради, 300 тис. грн – фонд допомог першого заступника та 280 тис. грн – заступника голови облради. Також передбачено фонд допомог для кожного депутата по 120 тис. грн (10 тис. грн у місяць).

 

Водночас депутати виділили 8,784 млн на утримання ЛОР та її виконавчого апарату протягом року, пишуть Варіанти.

 

З цих коштів 5 596 500 грн спрямовуються на виплату заробітної плати, а 100 тис. грн – видатки на відрядження.

 

У рішенні йдеться про те, що оплату за послуги прибирання та охорони приміщень ЛОР та за послуги з автотранспортного обслуговування здійснює управління майном спільної власності Львівської обласної ради.

 

Як повідомляв Z, сьогодні Львівська облрада ухвалила бюджет на 2016 рік, видатки якого становитимуть 9,3 млрд грн.

12.01.2016