Уночі патрульні переслідували п’яного ДАІвця.

Сьогодні, 25 грудня, уночі львівські патрульні затримали екс-ДАІвця, а тепер працівника ГУ Національної поліції Львівщини, п’яним за кермом. Інспектор неодноразово погрожував поліціянтам, відмовлявся від експертизи на вміст алкоголю в крові, навіть вдавав, що йому погано. І утікав від патрульних 30 км, повідомили в прес-службі патрульної поліції Львова.

 

Патрульний нічний екіпаж помітив автомобіль Daewoo Lanos, що перетнув подвійну суцільну смугу на вул. Липинського у Львові. На неодноразові світлові й шумові сигнали зупинитися водій не реагував, тому поліцейські викликали підмогу. Порушника вдалося зупинити аж за містом Городок, що за 30 км від Львова.

 

Затриманий водій чесно відповів, що не зупинився, тому що п’яний і не має документів. При поверховому огляді патрульні виявили спецзасоби, які використовують поліцейські. Чоловік розповів, що раніше працював у Личаківському райвідділі, проте зараз уже не є чинним працівником. Втім, за виявленою в авто ксерокопією паспорта водія з’ясувалося, що це чинний працівник ДАІ Львівської області.

 

Порушник відмовився проходити перевірку на драгері, але погодився здати сечу. Аналіз встановив – 2.6 проміле алкоголю.

25.12.2015