Кінотеатр, що належить мільярдеру, занепадає в центрі Коломиї

 

Депутати Коломийської міської ради порушили питання занедбаного кінотеатру ім. Ірчана, що розташований в центрі міста. Будівля руйнується і псує своїм виглядом вулицю, проте її власник – мільярдер Олег Бахматюк – нічого з нею не робить, розповів міський голова Ігор Слюзар, передає "Дзеркало Коломиї".

 

«Власника не потрібно шукати. Його ім’я відоме. Ним є один з найбагатших людей України – Олег Бахматюк. Усі очільники Івано-Франківської області неодноразово зверталися, щоб цю будівлю привести в належний стан», – сказав Ігор Слюзар, коли депутати запропонували створити комісію для пошуку власника приміщення.

 

Раніше популярний серед коломиян кінотеатр перетворився на суцільні руїни.

 

Член виконкому Олександра Базюк запропонувала керівництву міста подати до суду на власника цієї будівлі за неналежне утримання майна. Але, на думку міського голови, це не врятує ситуацію.

 

«Максимум, що ми отримаємо в результаті, – це 350 гривень. Такою є сума штрафу у цьому випадку», – сказав він.

 

Олег Бахматюк — український підприємець та політик, власник UkrLandFarming. В березні 2011 року американський журнал «Forbes» оцінив статки Олега Бахматюка в $1 млрд (сьоме місце серед українських мільярдерів і 1140 у світі).

24.12.2015