«Правий сектор» про кадрові призначення в облраді: обрання головою мільярдера – гідне кари.

Активісти «Правого сектору» перед першим засіданням новообраної сесії Івано-Франківської обласної ради розповіли депутатам, хто не може очолити раду і як вони повинні працювати, йдеться в заяві організації на сторінці у Facebook.

 

«Як об’єднані представники громади, учасники подій Майдану та учасники визвольної війни на Донбасі, висловлюємо свою позицію щодо формування представницької і виконавчої влади в нашому регіоні.

 

Як наслідок зневіри народу у змінах через вибори, обрання влади, яка мала б бути вершителем справедливості, відбулося з дуже низькою явкою виборців. Партійно-договірний корупційний спосіб формування груп, коаліцій і виконкомів теж делегітимізує депутатський корпус.

 

Аналізуючи грубі порушення в регламенті Івано-Франківської міської ради при формуванні виконкому з числа заплямованих персоналій, бачимо грубе ігнорування моральних принципів та зневагу до громади, що може вилитись у протести прямої дії.

 

У цьому зверненні застерігаємо депутатський корпус обласної ради від необдуманих рішень в обранні керівних органів та комісій.

 

Вважаємо, що зневагою до громади області та кари гідне обрання головою ОР осіб з числа мільярдерів, пов’язаних з бізнесом окупанта, осіб, причетних до розкрадання державних коштів на будівництві укріпрайонів у зоні бойових дій на Сході України чи креатур комунономенклатурників та знаних бандитів. Нагадуємо, що голосування має бути поіменне», – йдеться у зверненні.

 

Також «Правий сектор» пропонує депутатам «легалізувати» себе за допомогою залучення до своєї роботи представників громади і якомого швидшого вирішення болючих кадрових питань у медицині, екології, бізнесі, тощо.

 

«Пам’ятаючи Героїв, на крові котрих ви прийшли до влади, маєте шанс працювати на користь громади міста та області, інакше народ прийме адекватні рішення!» – додали в ПС.

 

Як пишуть франківські ЗМІ, очолити обласну раду може свободівець Олександр Сич.

07.12.2015