Марцінків поновив на посаді керівника водоканалу.

Сьогодні, четвертого грудня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків оголосив колективу КП «Івано-Франківськводоекотехпром» своє рішення про призначення директором підприємства Миколи Саєвича, передає Галка.

 

Повернути керівника водоканалу Руслан Марцінків обіцяв перед виборами і сильно пишається виконаною обіцянкою.

 

«Саєвич є фахівець, багато доклався до того, щоб підприємство розивалося. Сьогодні я підписав відповідне розпорядженн, про призначення Саєвича директором з четвертого грудня. Як знаєте, я казав, що поверну вам Саєвича ще перед другим туром. Вважаю, що це є справедливо, що фахівці мають продовжувати керувати підприємствами та управліннями міста», – сказав Руслан Марцінків.

 

Як повідомляв Z, попередній міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус звільнив Миколу Саєвича в останні дні своєї каденції, заявивши, що водоканал має великі борги. Сам Микола Саєвич стверджував, що борги залишились ще від попереднього керівництва та обіцяв подати позов до суду проти Віктора Анушкевичуса. На захист Миколи Саєвича стали працівники підприємства та українська профспілка працівників водоканалів.

04.12.2015