Кошулинський іде перевірятись на поліграфі, а в Садового детектор брехні назвали заанґажованим.

Завтра, 12 листопада, о 9:00 та 14:00, у Львівському державному університеті внутрішніх справ відбудеться публічна перевірка кандидатів на крісло міського голови Львова на поліграфі, повідомили у Громадській раді при ГУ МВС у Львівській області.

 

Представники Громадської ради при Львівській ОДА звернулись з офіційним листом до ректора Львівського державного університету внутрішніх справ з проханням надати поліграф (детектор брехні) для перевірки кандидатів у міські голови Львова. Їм відповіли згодою.

 

Руслан Кошулинський підтвердив свою участь у перевірці. «За адресою Кривоноса, 1 12 листопада о 9:00 проведуть перевірку на поліграфі пана Кошулинського Р. В., та, сподіваємось, пана Садового А. І.», — йдеться в повідомленні.

 

Водночас, пише Zaxid.net, у виборчому штабі Андрія Садового спробу проведення перевірки на поліграфі назвали «шоу», організованим прихильниками Руслана Кошулинського і «спробою маніпуляції думкою львів'ян».

 

«Шоу під назвою "Детектор брехні", який організували прихильники кандидата в мери Львова від ВО «Свобода» Руслана Кошулинського, — це звичайна маніпуляція думкою львів'ян», — йдеться у заяві виборчого штабу Андрія Садового.

 

У штабі наголошують, що організатором акції «Детектор брехні» є Громадська рада при ГУ МВС України у Львівській області, яка раніше висловила публічну підтримку «свободівському» кандидатові у мери. 

 

«Залишимо на розсуд львів'ян, чи в праві орган, який мав би сприяти діяльності правоохоронних органів Львівської області, приймати рішення про підтримку того чи іншого кандидата в мери Львова. Чому орган при обласній міліції, яка заявляє про намір стати поліцією європейського зразка, взагалі втручається у вибори? Така відверта заанґажованість ради свідчить про її необ'єктивність та свідому участь в спробі штабу кандидата від "Свободи" зманіпулювати думкою львів'ян», — сказано у заяві.

11.11.2015