Анушкевичус розповів, чому не підтримує «свободівця» Марцінківа.

Віктор Анушкевичус розказав, що мав перемовини з кандидатом на посаду міського голови Івано-Франківська від ВО «Свобода» Русланом Марцінківим щодо його можливої підтримки у другому турі виборів. Але «свободівець» не зміг навести жодної причини, яка спонукала б підтримати його, пише івано-франківська Правда.

 

«Я сказав Руслану Марцінківу: назви мені три причини, з яких я маю підтримувати тебе. Я не почув цих трьох причин. Я не почув навіть однієї. А коли ми говорили з Ігорем Насаликом, то такі причини почув. Тут немає нічого особисто — тут є лише інтереси міста», — заявив Віктор Анушкевичус.

 

Він також ствердно відповів на питання журналістів про те, чи пов'язане його рішення про підтримку Ігоря Насалика з неефективною та деструктивною роботою фракції «Свободи» у міській раді.

 

Серед причин, чому Віктор Анушкевичус підтримує Ігоря Насалика, він назвав такі: Ігор Насалик вважає, що в міській владі має бути система противаг, а не узурпування влади однією політичною силою, він має необхідний господарський досвід, він може ефективно просувати інтереси міста в центральних органах влади.

 

Як повідомляв «Z», Ігор Насалик у першому турі виборів дістав 23 393 голоси виборців — 27,5%, а Руслан Марцінків вийшов у другий тур з результатом 19 850 голосів — 23,34%.

 

Другий тур виборів міського голови Івано-Франківська відбудеться 15 листопада.

09.11.2015