Міськрада вирішує, в кого купувати житло для бійців АТО.

На конкурс з придбання житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів I-II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов, надійшло шість пропозицій, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Зараз проводиться вивчення та розгляд пропозицій з метою визначення переможця чи переможців конкурсу», – зазначили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

 

Житло має бути придбаним відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 20.05.2015 №348 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів I-II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов».

 

Предметом конкурсу є шість однокімнатних квартир, площею до 50 м кв, шість двокімнатних квартир, площею від 52 до 58 м кв та одна трикімнатна квартира, площею від 56 до 76 м кв, розташованих у м. Львів, м. Винники, смт Рудно, смт Брюховичі або м. Дубляни.

 

Кошти на придбання квартир виділяють з державного бюджету у сумі 6 171 234, 46 грн.

06.11.2015