Люди з обмеженими можливостями малюватимуть картини, щоб облаштувати пандуси.

Під час проекту «Такі різні – такі рівні» люди з обмеженими можливості намалюють кілька картин, що згодом продадуть на аукціоні, а зароблені когти витратять на облаштування пандусів, розповіла координатор проекту в тернополі Мирослава Денисюк, пише видання 20 хвилин.

 

«Наразі почали запис учасників, а 23 листопада проведуть сеанс арт-терапії - в краєзнавчому музеї усі, хто зголосилися, будуть малювати картини. Боятися, що навчиок чи спеціальної освіти немає - не варто. Допомагати усім учасникам буде художник на візку зі Львова. Ця людина зможе підправити малюнок або щось підказати по композиції. У Львові учасники такої акції малювали вулиці свого міста, наші ж учасники малюватимуть тернопільські вулички», – розповіла Мирослава Денисюк.

 

Вона додала, що наприкінці листопада відбудеться аукціон з продажу цих картин, тоді ж і буде визначено, які місця найбільше потребують втсановлення пандусів.

 

Мирослава Денисюк наголосла, що брати участь в проекті можуть не лише дорослі, а й діти.

 

Проект «Такі різні – такі рівні» спочатку стартував у Львові, також його ініціатори провели акцію для дівчат на візках «Жіночність без границь».

02.11.2015