Конкурс на перевезення за новою маршрутною мережею відбувся лише частково.

Конкурсна комісія відхилила конкурсні пропозиції, у яких перевізники не змогли довести наявність в них достатньої кількості автобусів. Загалом, вдалося визначити переможців лише за вісьмома лотами з чотирнадцяти. Частина перевізників має намір оскаржити результати конкурсу.

 

Як повідомляє агенція новин Galka.if.ua, в Івано-Франківську відбувся конкурс на перевезення за новою маршрутною мережею. Конкурсна комісія департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку міськвиконкому визначила переможців за сімома лотами, на які припадає 20 маршрутів. За двома лотами конкурс був заблокований судом, на один лот не подали жодної заявки, а на три лоти претендували перевізники, що не змогли довести наявність у них достатньої кількості автобусів, тому для них теж доведеться проводити додатковий конкурс.

 

По три лоти виграло ТОВ "Коридатранс", по два - ФОП Сохан В. І., по одному - ФОП Олексюк В. В., ТОВ "Західтехцентр" і ТОВ "Прикарпатавтотранссервіс".

 

Як інформує "Галицький кореспондент", один з міських перевізників ще минулого тижня звернувся до суду з позовом проти міськовиконкому, вимагаючи призупинити проведення конкурсу, посилаючись на те, що його договори на перевезення за деякими маршрутами діють до липня 2016 року. Умови ж конкурсу передбачають підписання з новими перевізниками договорів, що набрали б чинності з 1 січня 2016 р. Втім, Івано-Франківський міський суд після пояснень представника міськвиконкому заборонив проводити конкурс лише за двома лотами з чотирнадцяти.

 

За інформацією Івано-Франківського обласного порталу "Репортер", комісія не допустила до другого етапу конкурсу трьох перевізників. Першого - через брак ліцензії, другого, комунальне підприємство, - через завищення місткості своїх автобусів та незазначення їхніх VIN-кодів у конкурсній пропозиції, а третій не надав документацію про сплату податків. Частину пропозицій решти учасників конкурсу відсіяли так само через незазначення їхніх VIN-кодів. Частина планує оскаржувати результати конкурсу. Це, зокрема, за інформацією Galka.if.ua, ТОВ "Західтехцентр", що подало шість конкурсних пропозицій, але виграло лише один лот.

 

20.10.2015