"Дніпровіа" літатиме до Відня двічі на тиждень.

Мережу авіамаршрутів з Івано-Франківська розширює поки що лише "Дніпроавіа", але не МАУ. Водночас, остання планує з 25 жовтня щодня виконувати рейси до Івано-Франківська з Києва на Boeing 737.

 

Як повідомляє видання "КУРС", авіакомпанія "Дніпроавіа" оголосила про відкриття нового прямого рейсу Івано-Франківськ-Відень з 25 грудня цього року. 

 

Польоти виконуватимуть на літаку Embraer 145 двічі на тиждень, виліт з аеропорту Івано-Франківська – о 10:35, зворотній рейс з Відня – об 11:55, тривалість польоту – одна година двадцять хвилин. У розкладі авіакомпанії доступні квитки до 18 березня 2016 року включно з новорічними святами. Вартість авіаквитків Івано-Франківськ – Відень від 1748 грн (66 євро) в один бік та від 3455 грн (130 євро) у два боки.

 

Додамо, що рейси з Івано-Франківського аеропорту виконують зараз лише "Дніпроавіа" та "Міжнародні авіалінії України", що мають спільних кінцевих бенефіціарних власників. "Дніпроавіа" виконує літаком Embraer 145 рейси з Івано-Франківська до Києва, Дніпропетровська, Харкова та Одеси. Рейси більшими літаками, у разі потреби, іноді виконують "Міжнародні авіалінії України". Водночас, з 25 жовтня до 23 березня МАУ збираються щоденно виконувати рейси з Києва до Івано-Франківська на Boeing 737-500.

 

Нагадаємо, як повідомляв "Z" у липні, "Міжнародні авіалінії України" мають намір перемістити центр розвитку своєї мережі авіамаршрутів зі Львова до Івано-Франківська. Як визнав тоді голова наглядової ради МАУ Арон Майберг, одним з кінцевих бенефіціарних власників МАУ (з 2013 року) є Ігор Коломойський. Крім того, як вважають медіа, він є також серед кінцевих бенефіціарних власників "Дніпроавіа", щонайменше з 2011 року. Водночас, аеропорт в Івано-Франківську перебуває у концесії ТОВ "Скорзонера", яке контролює через низку українських компаній та компаній в офшорах група "Приват" Ігоря Коломойського.

 

16.10.2015