На ремонт дороги Бориня–Мохнате збираються витратити ще 22 млн грн.

Цього року на її ремонт вже витратили майже 27 млн грн. Поточний середній ремонт одного кілометра дороги коштуватиме понад 4 млн грн.

 

Як повідомляють «Наші гроші» з покликом на «Вісник державних закупівель», Служба автомобільних доріг у Львівський області замовила поточний середній ремонт дороги місцевого значення Бориня–Мохнате за 22,4 млн грн. 

 

Тендер на ремонт дороги О141903 Бориня–Мохнате (Турківський район) виграло ТОВ «Автомагістраль-Південь» (Одеса). Дорогу ремонтуватимуть на ділянці км 0+000 — км 5+000. Варто додати, що влітку тендер на ремонт цієї ж таки дороги (на ділянці км 5+000 — км 11+617) за 26,86 млн грн виграло так само ТОВ «Автомагістраль-Південь», яке вже виконало на ній усі необхідні роботи.

 

«Наші гроші» нагадують, що в селі Мохнате народився колишній народний депутат від ВО «Свобода» Ігор Кривецький, якого називають спонсором цієї партії. Там досі мешкає його мати. Втім «Z» не знайшов жодних доказів того, що Кривецький у якийсь спосіб сприяв виділенню коштів на ремонт цієї дороги. Крім того, Мохнате лежить на дорозі М-06 (Київ–Чоп). Дорога О141903 Бориня–Мохнате з'єднує між собою дороги М-06 (Київ–Чоп) та Н-13 (Львів–Самбір–Ужгород) і потрібна для сполучення між собою сіл Турківського та Сколівського районів. Довжина дороги — до 30 км.

 

Зі слів голови Турківської РДА Олександра Лабецького, ремонтом дороги Бориня–Мохнате цікавиться особисто голова Львівської ОДА Олег Синютка. 

 

15.10.2015