Андрія Садового не впустили до школи на зустріч з виборцями.

Лідер "Самопомочі" збирався агітувати за свого кандидата на посаду міського голови Тернополя - Тараса Пастуха. Садовий нарікає на холодний прийом з боку свого колеги Сергія Надала і місцевої "Свободи".

 

Як повідомляє новинний портал "Погляд", у Тернополі у неділю міського голову Львова Андрія Садового, що є лідером партії "Обєднання "Самопоміч"", не впустили до приміщення середньої школи №2, де мала відбутися зустріч Садового та кандидата "Самопомочі" на посаду міського голови Тернополя Тараса Пастуха. У нечесній поведінці у "Самопомочі" звинувачують директорку школи, що балотується до міської ради Тернополя за списком "Свободи".

 

"Я приїхав у Тернопіль і першим справою набрав Сергія Надала, щоби з ним поспілкуватися, сказати, що я є в Тернополі, може якісь запитання. Це є нормально, коректно. Але відповіді на свій телефонний дзвінок я не отримав. Яким було моє здивування, коли ми приїхали в школу, де була запланована моя зустріч з Тарасом Пастухом і з мешканцями Тернополя і нам дали "від воріт поворот". Тобто школа була зачинена. Хоча ще у п’ятницю  була домовленість, що там буде зустріч з мешканцями. Якось так не файно воно вийшло", – сказав Андрій Садовий, якого цитує "Погляд".

 

Як розповідає кандидат у депутати Тернопільської міської ради від "Самопомочі" в окрузі, де знаходиться ця школа, Олег Нитка, у “Самопомочі” написали листа директорці школи ще у п’ятницю і отримали позитивну відповідь. "Вчора прийшли школа закрита, сторож в школі сидить, закрився - двері не відкриває. Більше того, перед школою бігав хлопчик шкільного віку, який підбігав до людей і казав зустрічі не буде, зустрічі не буде", - обурено заявляє Нитка. Втім, зустріч таки відбулася - поруч, у місцевій бібліотеці.

 

За даними інформаційно-аналітичної системи ЦВК "Місцеві вибори 2015", до Тернопільської міської ради в окрузі №16 від місцевої організації ВО "Свобода" балотується Інна Іванюк, що є директоркою Тернопільського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-правовий ліцей №2" і членом ВО "Свобода". До міської ради Тернополя за списком "Свободи" балотуються, загалом, директори трьох середніх шкіл.

 

12.10.2015