"Свобода" заявила про обшуки лідерів партії у справі про розстрілу на Майдані.

ВО "Свобода" повідомила про низку обшуків у помешканнях лідерів партії у справі про розстріли на Майдані та в центрі Києва 20 лютого 2014 року.

 

Так, правоохоронці прийшли з обшуками до квартири екс-віце-прем'єр-міністра України, заступника голови ВОС Олександра Сича в Івано-Франківську, помешкання екс-голови Львівської облради та заступника лідера партії Олега Панькевича у Бродах та квартири екс-народного депутата Ігоря Янківа у Львові, повідомила прес-служба ВО "Свобода".

 

Олегові Панькевичу надали ухвалу Печерського суду м. Києва від 24 вересня 2015 року, у якій зазначено, що обшук відбувається у справі про розстріли 20 лютого 2014 року. Того ранку Панькевич був біля готелю "Україна", допомагав виносити поранених. Приводом для обшуку Сича також стали події Майдану: позаяк однією з точок снайперського обстрілу майданівців зі столичного готелю "Україна" був 11-й поверх, а саме на цьому поверсі проживав пан Олександр у статусі депутата, то він може бути поінформованим (або причетним) про розстріли.

12.10.2015