Розпочався ремонт дороги Сколе-Славське.

"Автомагістраль-Південь" виконуватиме частину робіт у борг. Гроші на ремонт з'являться, якщо на митниці перевиконають план з надходження митних платежів. 

 

Як повідомляє ZAXID.NET, на Сколівщині розпочали ремонт дороги Т-14-24 (Сколе-Славське). Першою планують відремонтувати ділянку від урочища Святослав до села Тухля. Роботи виконує ТОВ "Автомагістраль-Південь". За інформацією видання, виконавець розпочав роботи без отримання авансу. 

 

За словами керівника Служби автомобільних доріг у Львівській області, навряд чи ремонт вдасться закінчити цього року. Кошти на оплату послуг "Автомагістралі-Південь" мали б надійти зі спеціального фонду обласного бюджету. "На ці кошти ремонтуються дві дороги: Львів-Луцьк і Сколе-Славське. Питання не тільки у фінансуванні. Це не літо. Такий темп, як на мукачівській трасі, я не знаю, чи ми зможемо взяти. Перше завдання відремонтувати ці 9 кілометрів", – цитує Юрія Лазаренка ZAXID.NET.

 

Нагадаємо, що за інформацією "Наших грошей", Служба автомобільних доріг у Львівській області у липні цього року уклала з "Автомагістраллю-Південь" договір на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-14-24 Сколе-Славське на ділянках км 0+000 – км 9+800, км 18+000 – км 24+000. Вартість робіт за договором - 111,08 млн грн.

 

Як вже розповідав "Z", депутати обласної ради та Львівська ОДА розраховують отримати в обласний бюджет цього року додаткові 300 млн грн від перевиконання плану з надходження митних платежів. Ці кошти, що можуть бути отримані на підставі нещодавно прийнятого закону, розраховують витратити на ремонт доріг Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське.

 

30.09.2015