"Громадянська позиція" офіційно висунула Володимира Гірняка кандидатом на посаду міського голови.

Втім, до Львівської міської ради цього разу Гірняк не збирається.

 

Як повідомляє Galinfo, 22 вересня на своїй конференції Львівська міська організація партії "Громадянська позиція" офіційно висунула кандидатів у депутати Львівської міської ради, а також Володимира Гірняка - кандидатом на посаду міського голови Львова.

 

Водночас, партійний список до Львівської міськради очолив голова обласної партійної організації Анатолій Забарило. У списку кандидатів до міської ради 65 кандидатів. Володимир Гірняк, що є депутатом Львівської міської ради з 1998 року, більше не балотуватиметься до неї. Серед кандидатів немає є двох чинних членів депутатської групи "Громадянська позиція" у міській раді - Віри Лясковської та Анатолія Країнського.

 

Нагадаємо, що про свій намір балотуватися на посаду міського голови Львова заявили також чинний міський голова Андрій Садовий (висунений "Самопоміччю"), народний депутат Ігор Васюник, народний депутат Оксана Юринець (висунена партією "Блоком Петра Порошенка "Солідарністю""), народний депутат Дмитро Добродомов (висунений партією "Громадський рух "Народний контроль"") та колишній народний депутат Руслан Кошулинський (висунений ВО "Свобода").

 

24.09.2015