У місті починають тестувати кандидатів до патрульної поліції.

До початку відбору конкурс становить майже 27 осіб на місце.

 

Як повідомив у своєму Facebook-профілі народний депутат Мустафа Найєм, член колегії МВС України, в Івано-Франківську за два тижні прийому анкет кількість кандидатів у патрульну поліцію є більшою за 5350 осіб. Конкурс становить майже 27 осіб на одне місце.

 

За словами Найєма, серед кандидатів є 37,6% жінок, 62,4% - чоловіків. Співробітників різних правоохоронних органів серед кандидатів 6%. З понеділка, 21 вересня, в Івано-Франківську триватиме відбір кандидатів, що подали свої анкети. У міський підрозділ патрульної поліції набрати планують 200 осіб.

 

Нагадаємо, що першим етапом відбору до патрульної служби є перевірка загальних навичок – комп’ютерне тестування на вміння логічно мислити. Це тестування триває приблизно півтори години.

 

Крім того, відбір кандидатів передбачає здачу нормативів фізичної підготовки, проходження медичної комісії, складення психологічного тесту та проходження співбесіди.

 

Як розповідають в МВС, навчання відібраних кандидатів передбачає їхню щоденну присутність з 9:00 до 18:00, крім вихідних днів, протягом двох з половиною місяців. Тривалість навчання може змінюватися.

 

Нагадаємо, як повідомляв "Z", приймом анкет кандидатів до патрульної поліції в Івано-Франківську тривав від 3 до 18 вересня. У Львові патрульна поліція розпочала роботу 23 серпня цього року. Зараз у Львові службу несуть 410 патрульних поліціянтів, але після випуску третього і четвертого наборів слухачів їхню кількість планують збільшити до 620 осіб. У Тернополі прийом анкет до патрульної поліції розпочнеться 14 жовтня.

 

21.09.2015