В обласній раді прийняли рішення провести відкритий конкурс на посаду директора комунальної аптеки.

Від середини липня нею тимчасово керує 24-річна тернополянка без досвіду роботи у галузі. Її призначення викликало протести в колективу аптеки, що вимагав від облради провести відкритий конкурс.

 

Як повідомляє прес-служба Тернопільської обласної ради, постійна комісія облради з питань охорони здоров'я розглядатиме кандидатури претендентів на посаду директора "Тернопільської обласної аптеки №78". Її рекомендації обговорюватимуть на сесії обласної ради. Таким чином, керівництво обласної ради дослухалося до вимог колективу аптеки, що просив провести відкритий конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства.

 

У повідомленні прес-служби йдеться, що фармацевти, які претендують на посаду директора аптеки повинні подати до 11 вересня необхідні документи до обласної ради. Подавати свої кандидатури можуть і члени колективу, і інші особи.

 

Нагадаємо, що з 16 липня виконувачем обов'язків директора "Тернопільської обласної аптеки №78" є 24-річна Ольга Жеруха. Як повідомляв "Z", працівники аптеки звинуватили у корупції першого заступника голови облради Сергія Тарашевського, адже він самостійно призначив керівником аптеки Ольгу Жеруху, попри те, що в неї відсутній досвіду роботи у галузі. Колектив аптеки просив депутатів змусити керівництво облради організувати відкритий конкурс на заміщення цієї посади.

 

04.09.2015