УКРОП хоче висунути нардепа Шевченка своїм кандидатом на посаду міського голови.

Водночас Шевченко досі є членом фракції "Блоку Петра Порошенка". Президентська партія готується висунути своїм кандидатом його конкурента з парламентських виборів.

 

Як повідомляє агенція новин Фіrtka.if.ua, обласна регіональна парторганізація партії "Українське об'єднання патріотів - УКРОП" на виборах міського голови Івано-Франківська підтримуватиме кандидатуру народного депутата Олександра Шевченка. Про це розповів на прес-конференції голова парторганізації Микола Палійчук (голова Івано-Франківської ОДА у 2007-2010 рр.).

 

 

"По Івано-Франківську УКРОП підтримуватиме кандидатуру Олександра Шевченка. І хочемо, щоб він балотувався від нас, але він сам прийматиме рішення", - зазначив Палійчук.

 

Крім того, за словами Палійчука, УКРОП збирається висувати в Івано-Франківській області своїх кандидатів до обласної, усіх районних та міських рад - разом 800 кандидатів. 

 

Нагадаємо, що 4 серпня народний депутат Олександр Шевченко заявив про свій намір балотуватися на посаду міського голови Івано-Франківська. За даними веб-сайту ЦВК, Шевченко, висунений у кандидати "Блоком Петра Порошенка", був обраний народним депутатом в одномандатному окрузі №83 з центром в Івано-Франківську. Зараз він є членом фракції "Блоку Петра Порошенка".

 

Нагадаємо, як розповідав раніше "Z", кандидатом на посаду міського голови Івано-Франківська від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність"" може стати Петро Шкутяк, що очолює зараз її міський осередок. На позачергових парламентських виборах 26 жовтня 2014 р. Шкутяк був головним конкурентом Шевченка в окрузі №83. Тоді Шевченко набрав 40,69% голосів виборців, а Шкутяк (на той момент самовисуванець) - 34,25%.

 

19.08.2015