А ще ми ловимо шпигунів

У проміжках боротьби з локальними клопотами, наприклад, у Тернополі депутати міської ради ухвалили звернення щодо дочасного припинення повноважень Верховної Ради України VII скликання. У зверненні зазначено: «В умовах протистояння російській агресії перевибори Верховної Ради є ключовим завданням для очищення влади від агентів Москви і олігархів, зміцнення національної безпеки та створення сильної проукраїнської депутатської більшості в новому парламенті. Перевибори дозволять очистити парламент від посібників Путіна, депутатів з фракцій Партії регіонів та партії комуністів, що послідовно саботують прийняття законів, які спрямовані на протидію російській агресії та цим фактично підтримують терористів. Нинішній склад Верховної Ради є найбільшою загрозою для реваншу корупційно-олігархічного режиму, зради національних інтересів та капітуляції перед вимогами російського агресора».

 

Вирішивши це нагальне питання, яке наслідки матиме сумнівні, в Тернополі згадали, куди поділася демонтована бруківка з вул. Збаразької. У міськраді кажуть, що камінь нікуди не зник, а його передали на зберігання у комунальне підприємство «Міськшляхрембуд». Бруківку з вулиці Збаразької зняли через капітальний ремонт дороги, а начальник управління технічного нагляду міськради Олег Вітик заявив: «Тернополяни також можуть надавати свої пропозиції щодо повторного використання цієї бруківки для інших потреб».

 

Твір радянського скульптора Івана Шардра «Булыжник — оружие пролетариата». Дуже в тему до тернопільських подій

 

Натомість на Львівщині вийшли на міжнародний рівень і спіймали трьох шпигунів-диверсантів, громадян Російської Федерації. Працівники СБУ з'ясували, що чоловіки приїхали на Львівщину, аби назбирати про Львів інформацію дискредитаційного характеру, аби потім поширити у російських ЗМІ та Інтернеті. СБУ вислала їх з території України і заборонила в'їзд в Україну на три роки. Працівники СБУ вислали у РФ і члена російської радикальної організації «Русь», який планував заворушення у реґіоні. Крім того, правоохоронці затримали бойовика, якого в Україну запросили друзі по службі в Чечні. 37-річний росіянин їхав чомусь через Львів до Луганська, аби там за гроші воювати на боці сепаратистів. Найманцю обіцяли платити 1500–2000 доларів. Його так само вивезли і заборонили повертатися. Ліберальність під час війни — страшна штука.

 

Це символіка найтолерантніших людей в Україні

 

22.07.2014