Російська ракета влучила в об'єкт у Дрогобицькому районі.

Сьогодні, 21 вересня, під ранок Україна зазнала чергового масованого ракетного удару. У Дрогобицькому районі на Львівщині пролунали вибухи. Інформація про руйнування і постраждалих уточнюється.

 

 

Ввечері 20 вересня Повітряні сили ЗСУ повідомили про зліт восьми бортів Ту-95МС, які є носіями крилатих ракет, із аеродрому «Оленья» в Мурманській області. Повітряна тривога по всій території України розпочалась о 05:43.

 

Вибухи пролунали у Дрогобицькому районі Львівської області. О 06:35 голова Львівської ОВА Максим Козицький підтвердив інформацію про вибухи та зазначив, що всі профільні служби виїхали на місце події. Інформація про руйнування та постраждалих уточнюється. Голова Дрогобицької РДА Степан Кулиняк повідомив, що попередньо в районі є влучання.

 

Згодом голова Львівської ОВА уточнив, що у Дрогобицькому районі було три влучання.

 

«За попередньою інформацією, близько 06:25 ворог завдав трьох ракетних ударів по території Дрогобича. Два прильоти – по промисловому об'єкту. Загорівся цех, зруйнована триповерхова будівля складу, є загоряння на площі близько 30 м². Ще один ракетний удар – по приватному двоповерховому складу. Є загоряння на площі 20 м²», – повідомив Максим Козицький.

 

Загалом відомо про роботу ППО на Київщині, Черкащині, де впали уламки ракет та пошкодили інфраструктуру, Хмельниччині, Харківщині, Рівненщині. Відомо також про влучання по об'єктах критичної інфраструктури.

 

21.09.2023