У Львові горіла церква московського патріархату.

 

У Львові виникла пожежа у будівлі храму рівноапостольного князя Володимира УПЦ МП, що знаходиться на Сихові. О 22:45 19 червня рятувальники отримали повідомлення про загоряння та прибули на місце події. О 23:19 пожежу вдалося локалізувати, — повідомили у пресслужбі ДСНС у Львівській області.

 

 

Церква рівноапостольного князя Володимира — це дерев'яний будиночок. Загоряння виникло під шаром покрівельного матеріалу. Рятувальники розібрали дах та полили конструкції. Сама покрівля не прогоріла. Внаслідок займання ніхто не постраждав.

 

 

У цьому храмі вже і раніше виникала пожежі, які парафіяни та настоятель церкви називали підпалом. А цього року 8 травня невідомі залили вхідні двері будівлі монтажною піною й обписали зовнішні стіни написами «дім Путіна», «чорти ФСБ» та «русня не люди».

 

Втім, причини учорашнього займання з'ясовуватимуть правоохоронці. Воно могло цілком статися і через погодні умови, адже церква розташована на відкритій місцевості, а температура повітря вчора у Львові становила більше 30°C.

20.06.2022