Український джаз їздить з гастролями заради благодійної мети.

 

Українські джазові музиканти виступатимуть із концертами в декількох містах України у травні, зокрема в Івано-Франківську та Тернополі. Команда наприкінці квітня вже мала такий концерт задля культури і благодійності у бомбосховищі Львова. 

 

 

Для слухачів гратимуть одні з найвідоміших джазових музикантів нашої країни, а саме:

 

Павло Ільницький — вокал. Музикант, співак, театрознавець та актор. Закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка (спеціальність – "театрознавство"), aрхіваріус та актор Львівського академічного театру ім. Леся Курбаса.

 

Деніс Аду — труба. Його вважають джазовим генієм. Денісу вдалось отримати премію Do#Dж Junior’09 і стати бажаним гостем на різноманітних фестивалях, зокрема на Koktebel Jazz Festival та Leopolis Jazz Fest. Музика Аду — гарний приклад українського джазу під американським впливом, розкішне мистецтво, на яке зараз полюють колекціонери на Заході.

 

Микола Кістеньов — контрабас. Випускник Київської консерваторії ім. П.І.Чайковського. Лауреат міжнародних конкурсів. Працює з найкращими джазовими музикантами.

 

Олександр Малишев — фортепіано. Клавішник, аранжувальник, педагог, один із найбільш різнопланових піаністів України. Останнім часом співпрацює з Денніс Аду квінтет, Денніс Аду септет, Bitlo, Impressions, Nymph, 3d Mambo project, є регулярним учасником Jazz Kolo, а також дає сольні концерти-лекції.

 

Ярослав Борис — барабани. активний учасник багатьох джазових та авторських проєктів, учасник Leopolis Jazz Fest, барабанщик на концерті за участі Chuck Wansley. 


 

Концерти відбудуться у:

 

Івано-Франківську 20 травня о 17:00 в Івано-Франківській обласній філармонії (Леся Курбаса, 3);

 

Тернополі 21 травня о 18:00 у локації Na пошті (Коперника, 4);

 

Вінниці 22 травня о 18:00 на локації CHERDAK (Соборна, 24);

 

Ужгороді 28 травня о 18:00 у Закарпатській обласній філармонії (Театральна, 10) 

 

Придбати квитки можна на сайті https://concert.ua

 

Зібрані коштів перенаправлять на благодійність. 

 

10.05.2022