Гуцул Каліпсо виступлять у Львові: збиратимуть кошти для Азову.

Сьогодні, 29 квітня, о 20:00 відбудеться онлайн-концерт із бомбосховища гурту «Гуцул Каліпсо», а 30 квітня о 19:00 артисти виступатимуть наживо в LV Café Jazz club повідомляє Український мистецький фронт. Гурт, заснований восени 1999 року на горищі у місті Чернівці, зіграє наживо у підвальному LV Café Jazz club.

 

 

Квитки на подію – в LV Café Jazz club. Вартість – 500 грн.

 

Стрім із львівського бомбосховища дивіться тут.

 

Як відомо, стиль гурту можна класифікувати як jazz, bukovinian folk, hip-hop, reggae, ska, funky music from Bukovina. Якщо говорити простіше, то публіка заводиться з півоберту.

 

За плечима "Гуцул Каліпсо" багато виступів на великих та не дуже майданчиках, як мінімум у чотирьох країнах (Україна, Росія, Білорусь та Польща): "Країна мрій", "Червона рута", "Перлини сезону", GBOB, Захід Фест, Men's Fest, Таврійські ігри та багато інших.

 

Зібрані з концертів кошти "Гуцул Каліпсо" та Український мистецький фронт передають на потреби окремого полку спеціального призначення АЗОВ.

 

 

Нагадаємо, Український мистецький фронт створили у березні 2022 року під час війни росії з Україною музикант та організатор івентів зі Львова Сергій Федорчук і власниця київської комунікаційної агенції Top Media Communication Ольга Черткова.

 

Перший проєкт Українського мистецького фронту – #дешансонізація – серія вуличних, клубних та онлайн-концертів у Львові, до яких залучено найкращих музикантів країни. Музика звучить різних форматів – класична, електронна, джаз, рок та блюз. Мета проєкту – збір коштів для ЗСУ.

 

Лінк для донатів:

 

https://tinyurl.com/JAZZ-PRIVATBANK

https://send.monobank.ua/jar/F6hAjTrXv

 

PayPal:

 

AFofUkraine@gmail.com

 

Анонси подій Українського мистецького фронту www.facebook.com/topmediacom www.instagram.com/artfrontofukraine

Сергій Федорчук +38098 2666265 afofukraine@gmail.com

Ольга Черткова +38067 7537207 Olha.Chertkova@gmail.com

29.04.2022