В Тернополі теж планують відновити дистанційне навчання.

 

В Тернополі з 14 березня теж планують відновити дистанційне навчання і закликають долучитися до уроків дітей, які приїхали в місто з областей, де зараз тривають воєнні дії,  повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

 

 

«На жаль, через війну в Україні відновити звичайне навчання у школах наразі ми не можемо, але діти мають здобувати освіту. Тому сьогодні вирішили відновити онлайн-уроки для дітей. Також заохочуємо до навчання дітей, які приїхали у Тернопіль з інших областей. Для цього батькам необхідно звернуться до директора школи, яка найближча до їхнього місця проживання», – пояснив  Сергій Надал.


Нагадаємо, що раніше про намір відновити дистанційне навчання школярів заявили в Івано-Франківську та Львові. "В ситуації, коли в країні йде війна, наше головне завдання – дати можливість дітям продовжити навчання. Мусимо зробити все, щоб організувати навчальний процес, нехай навіть у дистанційному форматі, зробити його безпечним для кожного учасника", – розповів директор Львівського обласного департаменту освіти Олег Паска.

10.03.2022