Камери спостереження: голова Кривого Рогу на момент пострілу був сам.

 

Поліція вивчає записи камер спостереження з-під будинку застреленого міського голови у Кривому Розі Костянтина Павлова. Сторонніх людей у кадрі не зафіксували.

 

 

Про це повідомив голова обласного управління Нацполіції в Дніпропетровській області Анатолій Щадило, передає агенція «Інтерфакс-Україна».

 

«Було виконано детальний огляд місця події. Здійснюється аналіз камер відеоспостереження... Інформація, яка містилася на сервері, сьогодні обробляється. Інших людей ми на відео не бачимо, триває детальний аналіз», – сказав Щадило на брифінгу в понеділок.

 

Як зазначають правоохоронці, на тілі загиблого було виявлено одне поранення з карабіна «Сайга». Вилучену на місці події зброю направлено на комплексну експертизу.

 

Щадило поінформував, що правоохоронці розглядають три версії події – вбивство, самогубство, а також необережне поводження зі зброєю.

 

«Не виключається і версія доведення до самогубства, будь-яка версія перевірятиметься», – додав він.

 

Нагадаємо, про вбивство Павлова повідомив народний депутат і співголова партії «Опозиційна платформа – За життя» Вадим Рабінович, а також генеральний продюсер телеканалу «112 Україна», екскандидат у нардепи від «ОПЗЖ» Артем Марчевський. Згодом правоохоронці підтвердили інформацію про смерть Павлова. Партійці не вірять у версію про суїцид.

 

Президент України Володимир Зеленський має намір у понеділок заслухати правоохоронців через смерть Павлова.

 

16.08.2021