Маруся Звіробій піде в народні депутати від "ЄС" по округу в Надвірній.

 

Українська волонтерка Олена Біленька, відома громадськості за псевдо "Маруся Звіробій", візьме участь у довиборах у народні депутати в окрузі №87 із центром у Надвірній, Івано-Франківська область, від партії "Європейська солідарність".

 

Про це повідомив лідер партії "ЄС" Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook.

 

 

"Українська волонтерка, контрактниця ЗСУ, інструктор навчального центру Десантно-штурмових військ, вона стане кандидаткою від нашої партії на довиборах народного депутата у 87-му окрузі на Івано-Франківщині. Офіційно виборчий процес ще не стартував, однак її кандидатуру підтримують і партійці, і ветеранські організації, добровольці, які є в нашій команді", – прокоментував Порошенко.

 

Сама Маруся Звіробій прокоментувала у Facebook: "Саме в "ЄС" я маю найбільшу кількість побратимів, тому, окрім додаткових можливостей щось змінити, приєднатися до політичних кіборгів було б почесно для мене. А мої права народного депутата будуть відкриті всій нашій ветеранській, волонтерській патріотичній спільноті... Я не ідеальна, зовсім, але я боєць за нашу державу", – написала вона.

 

11.12.2020