Дональда Трампа шпиталізували з COVID-19.

Своїх повноважень він нікому не передав і продовжуватиме працювати з лікарняної палати.

 

 

Президента США Дональда Трампа, у котрого напередодні було виявлено коронавірус, шпиталізували до розташованого в штаті Меріленд, недалеко від Вашінґтона, військового шпиталю Walter Reed National Military Medical Center. Як повідомило радіо Voice of America з покликом на інформацію Білого дому, це було зроблено в ніч на суботу, третього жовтня, з превентивною метою за рекомендацією лікарів.

 

У шпиталі Трампові надано окрему палату, в якій він продовжуватиме виконувати свої службові обов’язки. Передавати свої повноваження віцепрезидентові Майкові Пенсові глава Білого дому відмовився навіть частково. Планується, що Трамп проведе в лікарняній палаті кілька днів.

 

Як повідомила пресслужба Білого дому, у президента США, як і раніше, спостерігаються легкі симптоми захворювання, але загалом він «почуває себе добре і весь день пропрацював». Президент вжив експериментальний антивіральний препарат реґенерон.

 

Сам Трамп опублікував на своїй сторінці в Twitter відео зі словами подяки всім, хто звернувся до нього з побажаннями якнайшвидшого одужання. Президент запевнив, що він і перша леді Меланія Трамп, у котрої теж виявлено коронавірус, почуваються добре.

 

03.10.2020