Копенгаген

Ризик заразитися від інфікованого члена сім'ї новим підваріантом омікрон-штаму коронавірусу BA.2 на третину більший порівняно з початковим його підваріантом BA.1
Як сказав турецький міністр, з досвіду своєї країни він знає, що поступ реформ завжди нелегкий, проте альтернативи їм немає, “а частково успішні реформи – недостатньо хороші”. 
Високий представник ЄС із закордонних справ та політики безпеки заявила на "конференції реформ", що відносини між Унією та Україною перебувають на найвищому рівні.
"Велика Британія буде з вами. Ми – одні з тих, хто підтримує Україну найбільше", – запевнив міністр закордонних справ Великої Британії.
Прем'єр-міністр України відбув зустріч із Ларсом Люкке Расмуссеном, а також Борісом Джонсоном та Христею Фріланд. У середу в Копенгагені відбудеться велика конференція щодо українських реформ.
Канадійська хокейна збірна обіграла Росію в чвертьфіналі Чемпіонату світу з хокею в Данії – 5:4.
Зараз є той момент, коли можна переосмислити міське планування, аби майбутнє стало кращим за минуле й Україна перетворилась на одну з найкомфортніших країн для життя.
Напередодні чоловік королеви Данії Марґрете II принц-консорт Генрік занедужав на пневмонію, у нього також виявили пухлину в легені.    
14.02.18 | Копенгаген |
Парламент країни ухвалив закон, який може унеможливити проходження російського газогону через данські територіальні води.    
30.11.17 | Копенгаген |