Зеленський призначив трьох голів РДА на Львівщині та Франківщині.

 

Володимир Зеленський призначив голову РДА у Львівській області та ще двох очільників райдержадміністрацій – в Івано-Франківській області. Про це йдеться у розпорядженнях, оприлюднених сьогодні на сайті Президента України.

 

Головою Надвірнянської районної державної адміністрації Івано-Франківської області, відповідно до розпорядження №418/2019-рп, буде Володимир Ярославович Пасько.

 

Відповідно до розпорядження №419/2019-рп, головою Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області став Володимир Любомирович Труш.

 

Відповідно до розпорядження №420/2019-рп, головою Пустомитівської районної державної адміністрації Львівської області призначено Андрія Тарасовича Марка.

 

 

Даних про нових очільників РДА у відкритих джерелах не надто багато. Втім відомо, що Володимир Труш, до прикладу, раніше працював завідувачем сектору кадрової роботи апарату райдержадміністрації. Щодо Володимира Паська, то він з Івано-Франківська, є головою правління Надвірнянського споживчого товариства. Цікаво, що 2015 року балотувався в міську раду Івано-Франківська від партії Блок Петра Порошенка. А Андрій Марко є керівником ТОВ "Юридично-консалтингова фірма «Порядок»".

 

28.11.2019