Колишній міністр АПК Кутовий загинув у катастрофі гелікоптера на Полтавщині.

 

Колишній міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий загинув внаслідок падіння гелікоптера у селі Тарасенкове у Оржицькому районі на Полтавщині. Вертоліт упав і розбився на території приватного домоволодіння.

 

Про це повідомляє аґенція УНІАН з покликом на начальника поліції Полтавської області Андрія Замахина.

 

 

"Все сталося в селі Тарасенкове Оржицького району. Впав вертоліт, в результаті чого загинув колишній міністр агрополітики і продовольства Тарас Кутовий, впав практично у двір до людей. Сам Кутовий раніше користувався цим вертольотом. Місце трагедії ми оточили і завтра очікуємо приїзду експертів з Києва", – сказав Замахин.

 

Напередодні Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила: "21 жовтня о 16:00 до ДСНС надійшло повідомлення, що поблизу с. Тарасенкове Оржицького району сталося падіння вертольота «Робінсон – 44», внаслідок чого загинула 1 особа. Вертоліт прямував з м. Київ до Полтавської області. О 17 год. 21 хв. пожежу, що виникла внаслідок падіння вертольота, ліквідовано".

 

 

Тарас Кутовий був народним депутатом 7-го (УДАР) і 8-го (БПП) скликань. Працював міністром аграрної політики і продовольства в уряді Володимира Гройсмана у 2016-2017 роках. Кутовому був 51 рік.

 

22.10.2019