Дев'ятеро осіб загинуло внаслідок аварії за участю автобуса та вантажівки на Житомирщині.

 

Пізно ввечері у неділю, 22 вересня, у Житомирській області сталася аварія за участю вантажівки та автобуса, внаслідок котрої загинуло дев'ятеро осіб, а десятеро отримали травми.

 

Як попередньо встановила поліція, приблизно о 22:30 на трасі Київ-Чоп поблизу села Великий Молодьків Новоград-Волинського району 55-річний водій вантажівки із цистерною, прямуючи у напрямку столиці, зіткнувся з автобусом сполученням Житомир-Яремча, котрий стояв на узбіччі дороги. 

 

 

Згідно з отриманою правоохоронцями інформацією, 66-річний водій автобуса зупинився на узбіччі для заміни колеса.

 

Загалом автобусом подорожувало 49 пасажирів. На момент ДТП частина людей перебувала на узбіччі. 

 

 

Водія вантажівки затримали; він теж одержав травми. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

 

У понеділок на світанку за схожих обставин троє осіб загинуло у селі Бзів, що у Баришівському районі на Київщині. "Рухаючись у напрямку Харкова по швидкісній трасі, вантажівка зіткнулася із припаркованим на узбіччі пасажирським автобусом. Від удару той наїхав на трьох чоловіків, які стояли попереду нього", – повідомили у Нацполіції. 

 

23.09.2019