Роботу обох заступників Ганущина визнали незадовільною.

 

Сьогодні, 10 вересня, під час сесійного засідання депутати Львівської обласної ради розглянули питання звітів про діяльність у 2018 році заступників голови обласної ради: Володимира Гірняка й Андрія Білоуса. Про це інформує пресслужба Львівської облради.

 

Заступник голови облради Володимир Гірняк не з’явився на сесію через те, що перебуває на лікарняному. Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин зазначив, що проєкт рішення про звіти заступників зареєстровано ще 28 травня, а Володимира Гірняка було поінформовано про те, що його звіт заслуховуватимуть на сьогоднішній сесії, – повідомляє Leopolis.news. Однак, за словами голови ЛОР, звіту не надали депутатам для розгляду.

 

Відтак депутати за відсутності Гірняка визнали його роботу незадовільною. За відповідне рішення проголосували 53 депутати облради.

 

 

 

Натомість перший заступник голови облради Андрій Білоус презентував звіт про свою діяльність, розповівши про основні напрями роботи, які він курував на своїй посаді. Зрештою депутати визнали і його роботу незадовільною: таке рішення щодо Білоуса набрало 51 голос.

 

 

Як зазначив голова облради Олександр Ганущин під час брифінгу, питання про звільнення його заступників виноситимуть на розгляд сесії облради «після серйозних консультацій із фракціями ЛОР». Про це повідомляє Leopolis.news.

 

«Думаю, нас чекають дуже серйозні консультації і щодо дати сесії, і щодо підходів до відбору людей, які можуть бути у президії облради, – заступників голови. Перед цим, звісно, має стояти питання про те, чи готова Львівська облрада позбавляти заступників голови ЛОР посад після того, як висловилася за їхню незадовільну роботу. Я вважаю, що це питання тепер уже точно назріло», – сказав Ганущин, додавши, що логічно було б, якби його заступники написали заяви на звільнення за власним бажанням.

 

10.09.2019