Володимир Кравченко — новий командувач об'єднаних сил

Володимир Кравченко

 

Президент Зеленський призначив на посаду командувача Операції об’єднаних сил генерал-лейтенанта Володимира Анатолійовича Кравченка. Відповідний указ розміщений на офіційному сайті Президента.

 

Олександра Сирського, який керував об'єднаними силами від 6 травня цього року, звільнено і призначено командувачем Сухопутних військ Збройних сил.

 

Генерал-лейтенант Володимир Кравченко з 2017 року і до цього часу був командувачем військ оперативного командування "Північ" Сухопутних військ Збройних сил України (військова частина А4583, що у Чернігові).

 

Згідно з декларацією, новопризначений командувач ООС має квартиру (74 м кв.) у Володимирі-Волинському (Волинська область) та 900 м кв. земельної ділянки в селі Вознесенське під Черніговом. За минулий рік Володимир Кравченко заробив трохи більше 455 тисяч гривень, а його дружина Любов Василівна, яка теж служить у військовій частині начальницею бюро перепусток, — 104 тис. грн. Отже, сумарний місячний дохід родини — трохи більше 46 тисяч гривень.

 

 

Володимир Кравченко отримує церковну нагороду хрест «За заслуги» ІІ з рук Преосвященнійшого Віктора (Бедя), єпископа Мукачівського і Карпатського, керуючого Карпатською і Тернопільською єпархіями УАПЦ. Ужгород, 2017 рік

 

05.08.2019