На одній з дільниць Бібрської міської ОТГ результати виборів визнали недійсними.

 

У понеділок, 24 грудня, 8 членів Бібрської міської виборчої комісії підтримали рішення про визнання недійсними результатів виборів до Бібрської міської ОТГ на дільниці у селі Глібовичі, передає Zaxid.net.

 

Це сталося через відсутність номерів дільниці на протоколах.

 

«На протоколах дійсно не було номерів дільниці. Хоча на пакеті, в якому надіслали протоколи, номер і печатка були. Члени міської виборчої комісії вирішили, що через це порушення результати виборів недійсні», – розповіла голова Бібрської міської виборчої комісії Марія Король.

 

Вона також запевнила, що скасування результатів на дільниці у Глібовичах не вплине на загальні результати виборів у Бібрській міській ОТГ.

 

Станом на вівторок, 25 грудня, результати виборів до місцевої ради Бібрської міської ОТГ були такими: партія «УКРОП» – 16,6% голосів, «Громадська позиція» – 13,1%, «БПП "Солідарність"» – 11,9%, «Батьківщина» – 10,5%, Українська галицька партія – 10,4%, НРУ – 9,3%, Аграрна партія – 8,1%«Самопоміч» – 5,8%, «Народний контроль» – 5,3%.

 

За попередніми результатами, головою Бібрської об’єднаної територіальної громади став чинний міський голова Бібрки 49-річний Роман Гринус.

27.12.2018