Троє військовиків із Яворівського полігону загинули в аварії.

 

Троє військовослужбовців 184-го Навчального центру львівської Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (село Старичі, Яворівський полігон) загинули в аварії вночі на 16 грудня у селищі Івано-Франкове на автодорозі Львів – Краковець.

 

Сухопутна академія у своїх кондоленціях називає імена загиблих – Назарій Пастерук, Віктор Транков, Костянтин Прядеїн.

 

"Керівництво Національної академії сухопутних військ, командування та особовий склад 184-го Навчального центру висловлює щире співчуття родинам загиблих. Наш колектив втратив відповідальних військовослужбовців, висококваліфікований фахівців, воїнів – щирих патріотів України", – зазначили в Академії ім. Сагайдачного.

 

Національна поліція уточнює, що внаслідок аварії загинуло загалом четверо осіб: 23-річний мешканець Волинської області (водій машини), 21-річний житель Харківщини, 22-річний мешканець Сумщини та 26-річний житель Рівненщини. Ще двоє пасажирів легкового автомобіля травмувалися і перебувають у лікарні.

 

Аварія сталася у межах села Івано-Франкове приблизно о 3:10 16 грудня. Згідно з попередніми висновками поліції, аварію спричинив водій автобуса рейсу Дніпро – Зґожелець (Польща), котрий рухався у напрямку Львова: шофер не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. 

 

Водія автобуса, 43-річного киянина, взяли під варту.

 

17.12.2018