Анатолій Матіос представив нового військового прокурора Західного регіону.

 

Сьогодні, 8 серпня, у військовій прокуратурі Західного регіону України відбулося представлення нового керівника – Віталія Вдовитченка, інформує прес-служба Львівської облдержадміністрації.

 

«Радий, що ми сьогодні призначили генерала Віталія Вдовитченка, бо я можу бути впевненим у цій людині. Незважаючи на ранги чи посади, він дотримується справедливості та закону. Багато недругів України хотіли би на території Львівщини дискредитувати нашу державу, але закон зажди домінуватиме на нашій землі. Ті чотири роки війни, що пройшов новий прокурор, – це основа, яка дасть можливість неупереджено дивитись на ситуацію. Спільними зусиллями ми продемонструємо єдність та спільність позицій», – наголосив голова ЛОДА Олег Синютка.

 

«Для мене велика честь посісти цю посаду. Переконаний, що у взаємодії із органами державної влади та правоохоронними органами нам вдасться виконати усі завдання, що ставить керівництво держави, і будемо достойно нести звання військової прокуратури Західного регіону», – зазначив новопризначений прокурор.

 

Полковник юстиції Віталій Вдовитченко до цього обіймав посаду першого заступника військового прокурора Об'єднаних сил.

 

Окрім того, також представили заступника військового прокурора регіону, яким став Сергій Коцюба, та новопризначеного військового прокурора Львівського гарнізону Віталія Горпинича.

 

Попередником Віталія Вдовитченка був Олег Сенюк. Тепер його призначили заступником головного військового прокурора Анатолія Матіоса.

08.08.2018