Поліція вилучила у калушанина наркотиків на понад півмільйона гривень.

 

У межах раніше відкритого кримінального провадження за ст.310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) ККУ, працівники Управління протидії наркозлочинів поліції Івано-Франківщини виявили та вилучили під час обшуку у фігуранта справи наркотичні засоби на суму понад 500 тис. грн.

 

Про це інформує ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

 

У домоволодінні 40-річного калушанина правоохоронці виявили та вилучили 1420 таблеток «Субітексу» з вмістом наркотичного засобу «Бупренорфіну», 14 рослин «марихуани», які фігурант вирощував у себе на городі, близько 200 грамів готової до споживання марихуани і предмет, схожий на пістолет.




Наркотичні речовини, вилучені у калушанина. Фото: ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

 

Крім того, на горищі будинку виявлено приміщення з обладнаним спеціальним освітленням, тепловідбиваючою тканиною, системою вентиляції та 24 горщики, засіяні рослинами коноплі.

 

За цінами «чорного ринку» вартість вилучених таблеток «Субітекс» становить близько 500 тис. гривень.

 

Правоохоронці з’ясовують шляхи надходження наркотичних засобів до зловмисника. Наразі вирішується питання про його затримання у порядку ст.208 КПК України.

 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Проводиться слідство.

20.06.2018