Львівщину презентували на промисловій конференції в Китаї.

 

Керівник управління інвестиційної політики Львівської облдержадміністрації Роман Матис презентував інвестиційний потенціал Львівщини в межах 2018 World Manufacturing Convention та Investment & Trade Expo 2018 в місті Хефей, провінції Аньхой в Китаї, інформує прес-служба ЛОДА.

 

«Основне повідомлення, яке я б хотів донести до представників бізнесу, таке: якщо ви орієнтовані на ринки Європейського Союзу, то для ваших компаній Україна – це новий Китай, а Львівщина – фабрика Європи. І я зараз зовсім не про конкуренцію веду мову. Внутрішній споживчий ринок Китаю досягнув неймовірних масштабів і продовжує рости. Ваші виробництва тут повинні рости і розвиватися для забезпечення потреб внутрішніх ринків. Львівщина ж може стати виробничим майданчиком, орієнтованим для роботи на ринки Європейського Союзу. Попри ряд інших фінансових переваг, ваші компанії отримають серйозне здешевлення вартості продукту за рахунок зменшення частки логістичної складової. Ми маємо позитивні досвіди співпрації з європейськими і навіть японськими компаніями, запрошуємо і китайські вивчити переваги Львівщини», – зазначив Роман Матис. 

 

Конференція об'єднує близько 2000 учасників міжнародних та китайських виробничих корпорацій. Захід відвідали більш як 200 компаній зі списку Fortune 500 та інші передові світові виробники. У конференції взяли участь провідні посадові особи центрального уряду, анхойського уряду провінції та експерти з провідних китайських та міжнародних академічних центрів досконалості, почесним гостем конференції став колишній президент Федеративної Республіки Німеччина Крістіан Вульф.

07.06.2018