Львів’ян кличуть на благодійний велопробіг заради онкохворих дітей.

 

Завтра, 3 червня, о 12 год. від Оперного театру у Львові стартує щорічний благодійний велопробіг «Кручу педалі щоб вони жили» з Арсеном Мірзояном. Цьогоріч захід відбуватиметься вже утретє.

 

«Ця поїздка – підтримка маленьких онкохворих львів’ян. У попередні роки завдяки велопробігам організаторам вдалося зібрати гроші на придбання 5 інфузоматів та 100 тис. грн на ремонт частини відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії в Західноукраїнському спеціалізованому медичному центрі», – розповіли в Благодійному фонді «Запорука», що є одним з організаторів велопробігу.

 

Мета цьогорічного благодійного заїзду – зібрати 220 тис. грн на оновлення ще одного блоку в дитячому відділенні.

 

Ініціатор велоподії – співак Арсен Мірзоян, якого на цю ідею надихнула львів’янка Олена Заблоцька, яка виграла велопрогулянку зі співаком на благодійному аукціоні. Співорганізатори – благодійні фонди «Запорука» та «Світ дитини».

 

Компанії, дитячі колективи, родини, навіть із немовлятами  та домашніми улюбленцями зустрічаються у центрі міста перед Оперним театром заради спорту та доброї справи.

 

О 10:30 розпочнеться реєстрація, пригощання, розіграш приємних призів та фотосесія з Арсеном Мірзояном.

 

Маршрут, який щороку розробляє ГО «Роверс», пролягає через історичний центр Львова, тож це прекрасна нагода ще й прогулятися та повболівати.

 

Натхнення та мотиватор для всіх – це команда «Переможців» – колишніх пацієнтів онковідділень, які власним прикладом демонструють, що рак – виліковний.


Команда "Переможці", що складається з дітей, які побороли рак. Фото: БФ "Запорука".

 

Підтримати велогонців та онкохворих малят, які ще лікуються, можна також в будь-якій точці земної кулі, зайшовши на сторінку збору на Українську біржу благодійності, де представлені всі зареєстровані команди.

 

Придбати квиток на велопробіг ще можна встигнути тут. Сторінка події в мережі Facebook – «Кручу педалі, щоб вони жили».

 

Захід проходить за підтримки Львівської міської ради.

02.06.2018