До фіналу Ліги чемпіонів Укрзалізниця запустила додатковий потяг зі Львова для вболівальників.

 

Напередодні фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, що відбудеться в суботу, 26 травня, у Києві Укрзалізниця призначила швидкісний потяг для перевезення вболівальників зі Львова до столиці, інформує прес-служба УЗ.

 

Кількість потягів призначалась за результатами аналізу кількості вболівальників, які планують відвідати фінал. Відтак на матч вболівальники зможуть дістатися додатковим поїздом №756 Львів–Київ, що вирушить зі Львова 25 травня о 23 год. та прибуде до Києва 26 травня о 05:18.

 

Зворотно до Львова курсуватиме потяг «Інтерсіті+» №713 Київ–Львів. Він відправиться з Києва 27 травня о 02:00 та прибуде у Львів о 08:14.

 

Вагони поїзда мають місця для перевезення людей з інвалідністю. Квитки продають у всіх касах та в онлайн-системі придбання квитків УЗ.

 

26 травня в Києві на НСК «Олімпійський» у фіналі Ліги чемпіонів зустрінуться іспанський «Реал» та англійський «Ліверпуль». Очікується, що Київ у цей день відвідає понад 34 тисячі вболівальників. Оскільки у столиці бракує готелів, щоби прийняти одночасно таку кількість гостей, Укрзалізниця організувала їх вивезення додому одразу після закінчення фіналу. Також очікується, що багато вболівальників їхатимуть в Київ зі львівського аеропорту, що приймає велику кількість лоукостів з різних європейських міст.

23.05.2018