Ми прагнемо розбудувати нову систему міжнародної безпеки, - Президент.

 

Україна разом з міжнародними партнерами прагне розбудувати нову систему міжнародної  безпеки, для чого необхідно створити надійний захист нашого суверенітету та територіальної цілісності, незалежності в єдиній євроатлантичній системі колективної безпеки, заявив Президент Петро Порошенко сьогодні, 8 травня, у Києві під час відкриття фотовиставки «Герої».

 

«Лише сильна і боєздатна армія є головним чинником нашої безпеки. Розбудова армії – наш обов’язок перед прийдешніми поколіннями українців. У цьому наша шана світлій пам’яті полеглих у Другій світовій війні та усіх борців за українську державність», – наголосив Президент.

 

Президент особливо привітав військових курсантів та ліцеїстів, усіх молодих патріотів, які саме у цей час обрали для себе найпочесніший і найсвятіший фах – захищати Україну, свою землю, свої родини від зазіхань ворогів, захищати мир.

«Я вітаю усіх українських захисників, які зараз на передовій забезпечують мир та спокій нашої держави. Усіх тих, хто безкорисно допомагає нашим воїнам, – наших волонтерів», – сказав Президент.

 

Петро Порошенко подякував і героям-воїнам, присутнім на відкритті фотовиставки, а також ветеранам.

 

«Нехай український непереможний дух надихає усіх нас на віддане служіння Україні, на нові звершення і нові наші спільні перемоги», – сказав Президент.

08.05.2018