Троє львів’ян влаштували стрілянину на трасі.

 

Трьох львів’ян, причетних до вогнепального поранення двох мешканців Жовківського району, затримали поліцейські в одному зі сіл Кам’янка-Бузького району. У салоні їхнього автомобіля виявлено зброю, інформує відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

 

«До правоохоронців 2 травня близько 23:30 надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що у Жовківському районі на дорозі між селами були поранені двоє чоловіків, місцеві мешканці віком 20 та 25 років. У старшого лікарі діагностували вогнепальне поранення правого плеча, у молодшого – вогнепальне поранення кисті лівої руки», – ідеться в повідомленні поліції.

 

Встановлено, що у чоловіків стріляли з автомобіля – ймовірно, червоного кольору, – після чого зловмисники втекли з місця події, розповів заступник начальника ГУ НП у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

 

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 

«Орієнтування на автомобіль, яким пересувалися зловмисники, отримали працівники всіх служб та підрозділів поліції Львівщини, і протягом години в одному з сіл Кам’янка-Бузького району поліцейські виявили "Ауді 80", у салоні якого перебували троє чоловіків, які мали з собою вогнепальну зброю», – зазначив Тарас Сабанюк.

 

Зловмисників, мешканців Львова віком 30, 31 та 35 років, правоохоронці доставили у Жовківське відділення поліції, вирішується питання про обрання для них запобіжного заходу.

 

Виявлену зброю вилучено та скеровано на експертизу. Триває досудове розслідування.

03.05.2018