Авторагулі побили Мустафу Найєма.

 

Група вихідців із Чечні завдала тілесних ушкоджень народному депутатові Мустафі Найєму після конфлікту на дорозі в центрі Києва. Трьох учасників конфлікту вже затримано, ще один, забіяка, наразі перебуває в розшуку.

 

"Щойно поліція Києва затримала трьох учасників конфлікту, унаслідок якого було побито народного депутата Мустафу Найєма. Ними виявилися: Саїтов Ахмед Абубакарович, 14.01.1999 р.н., Саїтов Магомед-Саліх Аргуєвич, 28.10.1996 р.н., Умал Тімербілатов Русланович, 28.08.1996 р.н.", – поінформував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

 

З його слів, правоохоронці перевіряють цих молодиків на причетність до інших можливих правопорушень.

 

Сам Мустафа Найєм повідомив, що інцидент відбувся на перехресті вулиці Хрещатик і бульвару Шевченка. "Загалом, нічого екстра. "Кубик" (Mercedes G-класу, – Z) на перехресті вирішив, що в нього більше прав, і спробував "підрізати". Я такого не люблю. Особливо "мажорів" і машини супроводу. Якщо "підрізають", поводяться по-хамськи і гонорово, то не поступаюся принципово", – переповів Найєм.

 

З його слів, водій і пасажир "кубика" викликали допомогу. І та група молодиків, котра прибула на місце пригоди, й завдала ударів Найєму.

 

Мустафа попросив не зчиняти ажіотаж довкола пригоди, бо "це не стосується моїх депутатських повноважень", водночас закликав не давати себе кривдити на дорогах.

 

Згідно з інформацією редактора видання "Цензор.НЕТ" Юрія Бутусова, Мустафі Найєму зламали щелепу. Нападники ж – родом із Чечні.

 

30.04.2018