У Митрополичих садах відбудеться родинний фестиваль.

 

6 травня у Львові у Митрополичих садах Собору Святого Юра відбудеться Фестиваль «Родинні обереги», під час якого збиратимуть  кошти на проведення міжнародного літнього інклюзивного табору, передає Дивись.Інфо.

 

«Родинні обереги»- це наша спільна ідея з Даною Мехедовою. Відтак, наша ГО «На крилах ангелів» та ГЦР «У світ разом» започатковують новий цікавий суспільний проект. У цьому задумі нас  підтримала ЛОДА, Львівська Єпархія УГКЦ та ми отримали благословення на проведення заходу Його Високопреосвященства архієпископа Митрополита Владики Ігора Возняка.

 

Захід має на меті об’єднати давні галицькі традиції та сучасне культурно- мистецьке  трактування. Просвітницька місія охоплює різні ланки як культурних, освітніх так і історичних етапів розвитку безцінного національного скарбу – традицій та обрядів. Уся мистецька програма буде спланована таким чином, щоб кожен, у незалежності від соціальної чи фізичної спроможності міг долучитися до дійства, зануритись у казковий світ мистецтва за допомогою пісні, танцю, відтворення історичних лицарських боїв, театру, цікавих українських звичаїв нашого регіону», – розповідає співорганізатор заходу Галина Амеліна-Царьова.

 

На перший фестиваль «Родинні обереги» запрошують усіх, хто з трепетом сприймає українські традиції та підтримує українську культуру.

 

Розпочнеться захід о 13-й год.

24.04.2018