Поліція затримала за шахрайство керівника будівельної компанії.

 

Керівника львівської компанії-забудовника ПрАТ «Ірокс» Ігоря Микичака затримали у справі про шахрайство при спорудженні кількох будинків у Львові, повідомили в прес-службі Львівської прокуратури.

 

«Львівська місцева прокуратура №1 здійснює розслідування кримінального провадження за ознаками шахрайства, підробки та зловживання службовим становищем. На підставі зібраних доказів учора, 11 квітня, було затримано керівника гаражного кооперативу та керівника фірми-забудовника. Зараз вирішують питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу», – розповів керівник львівської місцевої прокуратури №1 Роман Сапуцький, передає Zaxid.net.

 

За його словами, Ігорю Микичаку мають сьогодні вручити повідомлення про підозру у шахрайстві в особливо великих розмірах і обрати запобіжний захід.

 

Розслідування цієї справи триває від лютого 2018 року. Ігорю Микичаку інкримінують самовільне захоплення земельних ділянок під будівництво. Окрім того, його звинувачують у залученні коштів під будівництво багатоквартирних будинків без отримання необхідних дозволів.

 

Прокуратура також перевіряє причетність Ігоря Микичака до інших порушень, пов'язаних із компанією «Ірокс». Йдеться, зокрема, і про самовільне захоплення земельних ділянок, що розслідують вже понад 4 роки.

 

У міській раді Львова раніше називали три адреси, за якими компанія «Ірокс» нелегально веде будівництва: вул. Антонича, 1, Шевченка, 418, та Тернопільська, 42.

12.04.2018