Завтра розпочнеться весняний комісійний огляд доріг області.

 

З 12 квітня інспектори відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції Львівської області розпочинають весняний комісійний огляд автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів після зими, інформує Патрульна поліція Львівської області.

 

«Розпочнуть перевіряти з Личаківського, Шевченківського і Залізничного районів міста Львова. З 17 квітня – Франківський, Галицький та Сихівський райони. 20 квітня – населені пункти Брюховичі, Винники та Рудно. А далі візьмуться за дороги області. Перевірка триватиме орієнтовно до 7 травня.

 

До складу комісій, окрім патрульної поліції, входитимуть представники служб автомобільних доріг, представники адміністрацій, Укрзалізниці, комунальних організацій», – ідеться в повідомленні.

 

Комісія зафіксує ямковість, деформацію, осідання, колійність дорожнього покриття, знаки у незадовільному стані, освітлення, тротуари, узбіччя і т.д. Інспектори складуть акти про виявлені недоліки – і балансоутримувачі отримають приписи на виправлення проблем.

 

«Особливу увагу приділятимуть патрульні місцям, де сконцентровані дорожньо-транспортні пригоди. У разі невиконання приписів до посадових осіб будуть вжиті заходи адміністративного впливу», – додали в поліції.

 

Минулого року та за 3 місяці поточного року патрульні оформили понад 250 адмінматеріалів за 4 частинами ст. 140 КУпАП (Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт).

11.04.2018